Abonnementer vinder frem – men ikke alle kan betale sig

0
199

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er efterhånden rigtig mange ting, der kan købes på abonnementer og tendens lader til at være stigende. For virksomheder er abonnementer en god måde at holde i deres kunder, da der er stor forskel på at betale et månedligt beløb kontra at betale et engangsbeløb og så ikke tænke mere over det. Ved at have en kunde på et abonnement, har man dem “bundet” og kan tjene på dem hver eneste måde. Det betyder dog på ingen måde, at det behøver være skidt for kunden. Det hele handler om, hvorvidt ma rent faktisk bruger det abonnement man har.

Mange typer af abonnementer

Der findes som sagt mange forskellige former for abonnementer. De fleste af os kender til og bruger abonnementer på telefoner, streamingtjenester, fitnesscentre og lignende. Men der er også flere slags der er begyndt at vinde frem. En af dem eksempelvis varmepumper på abonnement, hvor man betaler et månedligt beløb for at have en varmepumpe. Det er en god måde at holde på kunderne, men for forbrugerne betyder det billigere opvarmning og en lav førstegangydelse i installation. Altså et eksempel på, hvor det giver god mening for begge parter, at der er tale om et abonnement.

Pas på med disse typer

De typer af abonnementer der sjældent kan betale sig, er dem hvor man ikke rigtig får brugt de muligheder, der ligger i abonnementet. Det kan være det populære winefamly, hvor man mod et månedligt beløb kan købe billigere vin. Køber man meget vin, er det smart. Gør man ikke er det blot en udgift. Sunset vil lancere et koncept hvor man mod at blive abonnent kan købe billigere burgere. Igen er det billigt hvis man køber mange, men for at gøre det en gang eller to om måneden, skal man nok kigge længe efter besparelsen.

Et andet sted hvor det kan være svært at gennemskue, er telefon abonnementer, hvor man betaler for et stor mængde forbrug og eventuelt nogle tjenester. Bruger man data, minutter og tjenesterne er det billigt, men ofte bruger man kun en lille del, og det kan derfor ikke betale sig.

EFTERLAD ET SVAR