Sådan sparer du penge på børnenes sportstøj

0
1032
Pre teen black girl holding a soccer ball looking to camera

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er sundt for børn at gå til sport og have en aktiv hverdag. Det skal der slet ikke herske tvivl om. Men det er også dyrt at klæde børnene på til de forskellige sportsaktiviteter og interesser. Vil du gerne bakke op om børnenes sport, men samtidig spare penge på udstyr, tøj og sko? Så læs med her.

Køb fodboldstøvler på udsalg

Er din dreng eller pige vild med fodbold? Så ved du allerede, hvad der skal købes af udstyr. Det vigtigste udstyr er fodboldstøvlerne. Når du vælger fodboldstøvler til dit barn, er noget af det vigtigste størrelsen. Skoen må ikke klemme, men skal stadig sidde så tæt, at den ikke rutsjer omkring foden. Størrelserne kan variere fra mærke og model. Det kan godt betale sig at købe fodboldstøvler på udsalg, så begynd gerne at kig på nettet, inden sæsonen starter op efter sommerferien. Sommerudsalget er allerede godt i gang lige her

Lad udstyret gå i arv

Det meste sportsudstyr kan sagtens gå i arv fra en ældre søskende, fætter/kusine eller ven af familien. Mens den helt rigtige model og pasform på sko er ret vigtigt for børnenes fødder, så gør det mindre med andet sportsudstyr. Fx er skinnebensbeskyttere, knæbeskyttere og målmandshandsker ting, som sagtens kan gå i arv. Hvis de selvfølgelig ikke er slidt fuldstændig op. Du kan også kigge efter brugt udstyr. Måske er der en anden lille dreng eller pige, der har fortrudt at gå til fodbold – og som nu skal af med udstyret igen.

Brug klubbens fodboldtøj

Der skal også træningstøj og strømper til, når dit barn går til fodbold. I mange klubber har man lavet en aftale med en leverandør af sportstøj eller træningsdragter, som spillerne kan købe gennem klubben til favorable priser. Forhør dig hos klubben, inden du køber træningsdragt til dit barn. Typisk træner børn mellem 2-3 gange om ugen, så du har nok behov for lidt mere end ét sæt shorts og t-shirts. Du kan spare mange penge ved at holde øje med tilbud og udsalg på nettet.

EFTERLAD ET SVAR