Sådan koordinerer du en fed festival

0
424
udlejning af materiel

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Festivalkulturen bliver større og større, og det får flere og flere danskere til at få lyst til at kaste sig ud i at arrangere en festival. Opgaven kan måske lyde uoverskuelig, men det behøver faktisk slet ikke at være så svært at arrangere en rigtigt god festival. Her er to gode råd til dig, der gerne vil arrangere en fed festival.

Læg en grundig plan

Der er meget logistik og planlægning i at arrangere en festival. Derfor er det vigtigt, at du laver et grundigt forarbejde ved at danne dig et grundigt overblik over alle de ting, der er vigtige at huske for at lave en vellykket festival. Du skal for eksempel have kontaktet nogen, der beskæftiger sig med udlejning af materiel, så du kan få nogle gode sanitære faciliteter på din festival. Udover materieludlejning skal du også have booket de kunstnere eller foredragsholdere, du gerne vil have til at komme. Det er også vigtigt, at du får lavet masser af reklame for din festival, så du kan være sikker på, at alle der måtte være interesserede opdager, at festivalen findes.

Få hjælp

Det kan være en stor mundfuld at planlægge en festival alene. Derfor kan det være en rigtigt god idé at udføre projektet i samarbejde med andre, der deler din drøm om at gøre en festival til virkelighed. Det er vigtigt, at du tager en grundig snak med dine samarbejdspartnere, så du kan være sikker på, at i har de samme ambitioner og forventninger til festivalen.

Når først, du har en god besætning på dit hold, er det meget mere overkommeligt at afvikle festivalen. I kan uddelegere opgaver og ansvarsområder imellem jer, så I kan komme igennem planlægningen og afviklingen med overskud nok til også at nyde festivalen.

EFTERLAD ET SVAR