Vi forkæler os selv som aldrig før

0
992
Georg Jensen-butik, hvor du kan købe Georg Jensen-smykker.
Georg Jensen-butik, hvor du kan købe Georg Jensen-smykker.

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er ingen tvivl om, at vi for alvor er begyndt at se symptomerne på det økonomiske opsving. Der findes mange forskellige måder, det manifesterer sig i det danske samfund, og der kan ikke herske nogen tvivl om, at vi er begyndt at bruge flere penge på os selv, end det har været tilfældet tidligere. Men hvad bruger vi egentlig pengene på? Det får du indsigt i her.

Vi spiser mere ude og bestiller mere take away

I stedet for at lave mad selv, nyder vi at tage ud for at spise. Det er fantastisk, men det er også dyrt. Danskerne bruger mange penge, og i 2015 solgte de danske restauranter for 19.7 milliarder kroner. Det er en stigning på over 30 procent de seneste fem år.

Selvforkælelse er i højsædet

Vi elsker os selv mere, end vi gjorde før i tiden. Det er der ikke noget at sige til med alle de penge, vi tjener. Dem bruger vi på Georg Jensen-smykker, tøj og andre ting, der gør, at vi lige har det en tand bedre med os selv.

Vi elsker at rejse

Danskerne er blandt de mest berejste i verden. Det kan skyldes mange ting, men mon ikke det er fordi, vi har et så lille land, der er utroligt smukt, men som ikke er så stort, at det ikke tager mere end et par timer at køre fra den ene ende til den anden. Derfor har vi lyst til at se noget mere end bare vores baghave – og derfor rejser vi rigtig meget ud.

Det er især de smukke, tropiske lande, vi godt kan lide at besøge. I Danmark skal der meget til, før vi får tropenætter, men det er ikke tilfældet i andre lande, der er mere eksotiske, end det vi selv bor i. Eksempelvis Spanien eller Thailand, der begge er varme.

EFTERLAD ET SVAR