Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er nok ikke gået manges næser forbi, at der er mange fysiske butikker, der kæmper en kamp mod nethandlen. Der er mange kæder der har bukket under for presset fra online salget i forskellige brancher, og generelt er det hårde tider for butikslivet. Der er dog også nogen, der ikke har problemer – og det er kæden Normal.

Normal sælger langt hen ad vejen det samme som Matas, men til priser der ligger langt under, og det er vi danskere altså vilde med. De har nemlig oplevet en gevaldig fremgang de senere år, og selvom de kun har været på markedet i godt 4 år, er de allerede en stor spiller på markedet. Butiksindretningen som Inventarland har hjulpet med er mere enkel end eksempelvis Matas, og det signal kan vi danskere altså godt lide, når vi skal handle den slags varer.

Tæt på 80 butikker

I skrivende stund har kæden åbnet intet mindre end 78 butikker siden 2013, og har dermed tæt på 80 butikker, hvilket mildest talt må kaldes for en eksplosiv vækst. Der er ikke de store planer om yderligere ekspandering i Danmark for kæden, men det betyder ikke at væksten skal stoppe her.

For selvom der ikke er planer om den helt store vækst med antallet af butikker på det danske marked, er der stadig planer om vækst. Kæden vil nemlig nu gå efter vores nordiske naboer, og har planer om at blive en magtfaktor på det norske marked, der som bekendt også er præget af nogle hurtige priser.

Norge er kun begyndelsen

Norge er første skridt i norden, og alt efter succesen vil Sverige også kunne se frem til at skulle handle Normalt lige som i Norge og Sverige. Hvor massivt de har tænkt sig at investere på det norske marked, melder historien dog ikke noget om på nuværende tidspunkt.

Der er en stor kapital bag ved Normal kæden, hvilket betyder at der er penge til en massiv investering, såfremt de ønsker det. Det bliver derfor spændnede at se, hvor langt den danske kæde kan komme ud.

 

EFTERLAD ET SVAR