Vælg uoriginale patroner med varsomhed

0
1315

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du ejer en printer, så har du nok også skulle udskifte blækpatron en gang eller to. Der er samtidig en god sandsynlighed for at du hver gang, er blevet overrasket over, hvor dyrt det egentlig er. Det er nemlig ikke unormalt at skulle betale mere end 500 kroner for nye patroner. Bruger du printeren meget, skal du skifte dem ofte, og derfor kan du godt komme ud for at skulle skifte mange gange om året.

Billeder af den helt store synder

Ikke overraskende så er det print af billeder den helt store synder, når det kommer til at printe. Det bruger utrolig meget blæk eller toner. Det er svært at sige præcist hvad det koster, men umiddelbart koster det mellem 7 og 10 kroner at lave et A4 print. Det kan derfor være

Spar mange penge på uoriginale – men pas på

Der er rigtig mange penge at spare ved at benytte uoriginale blækpatroner eller kompatible  patroner. De bliver ikke lavet af producenterne og det er ofte muligt at spare mellem 70 og 80% ved at købe disse typer af forbrugsstoffer frem for at bruge de originale.

Der er mange firmaer der leverer kompatible patroner, og der er også nogen, der leverer sæt med nål og blæk, så man kan gøre det selv. Det er dog meget sjældent en særlig god ide, at lave alt for meget af denne slags selv, da det let kan gå galt og garantien hurtigt kan forsvinde. Så hvis man vil købe kompatible patroner, er det en rigtig god ide at købe hos førende forhandlere af disse som eksempelvis inkpro.dk.

Hvis man vil spare penge er det nemlig ganske enkel sund økonomisk fornuft at vælge den løsning der også er den billigste på sigt, og det er det ikke at vælge noget, der kan ødelægge printeren efter et print.

EFTERLAD ET SVAR