To friske iværksætter-ideer, der sparer kunderne for penge på en kreativ måde

0
1196

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Penge betyder ikke nødvendigvis, at man bliver mere lykkelig, men der er ingen tvivl om, at penge sparer en for mange bekymringer. Ubetalte regninger giver dårlig søvn om natten, og dårlig økonomi kan give stress. Sparsomme budgetter er ikke sjove at efterleve, og derfor er en god økonomi klart at foretrække. Hvis du har brug for at spare penge i din egen virksomhed eller i dit hjem, får du her to idéer til, hvordan du netop kan spare penge på en kreativ måde. Idéerne kommer fra to friske iværksættere, som i den grad må siges at have succes på det danske marked.

Køb brugte møbler

Det bugner af boligprogrammer i tv’et, og størstedelen af programmerne indeholder genbrug. Genbrugsshopping har taget Danmark med storm, og dette er både godt for danskernes pengepung og for miljøet. Først og fremmest er det nemlig ressourcestærkt at genbruge brugte møbler, da det skåner miljøet. Derudover er brugte møbler typisk betydeligt billigere end møbler, der er købt fra ny. Sørger man for at købe genbrugsmøbler hos en god forhandler, vil man ikke kunne se på møblerne, at de har været brugte. Derudover har genbrugsmøbler en vis charme og personlighed, som nye møbler ikke kan hamle op med.

Den bæredygtige udvikling er 3R Kontor med til at bidrage til. De sælger brugte kontormøbler i høj kvalitet, og har du derfor brug for kontormøbler, vil 3R Kontor være et godt sted at starte. Især møbler såsom kontorstole, hæve/sænkeborde og konferencemøbler har de specialiseret sig i. Konceptet går ud på, at 3R Kontor opkøber kontormøbler af høj kvalitet, hvorefter de videresælger dem. Når møblerne sælges videre, vil det være til 50-70 % af markedets pris, og der er derfor gode penge at spare. Inden salget foregår, er alle møblerne blevet rengjort og istandsat. Du vil derfor være sikker på at købe møbler af god kvalitet. Du kan her se deres store udvalg af brugte møbler.

Få billig hjælp til specialopgaver

En anden god måde at spare penge på er ved at finde billig hjælp, når der er brug for det. Dette kan eksempelvis være til specialopgaver. Især opgaver i høje højder kan være nødvendige at bede om hjælp til, da det kan være besværligt og farligt at udføre selv. Har man mod på selv at udføre opgaverne, vil dette typisk kræve, at man skal anvende en kran. Har man ikke sådan en til rådighed, skal man først til at leje en. Dette kan gå hen og blive en dyr affære, og faktisk kan det ofte være billigere at få fagfolk til at udføre arbejdet i stedet.

Et firma, som er væsentligt billigere end leje af en kran, er Sky-Work. Her får du erhvervsklatrere med håndværksmæssig uddannelse, der klarer specialopgaver på højhuse. Du vil derfor kunne få hjælp til maler-, murer-, elektriker- og tømrerarbejde i enhver form. Det kan også være, at du har behov for rengøring af vinduer eller behandling af algeplagede facader – disse opgaver udfører Sky-Work også. Arbejdet udføres gennem det såkaldte rope access, som betyder, at de udfører erhvervsklatring.

Det er dermed ved hjælp af et reb, at arbejderne udfører deres opgaver, og kraner, stilladser samt lifte er derfor ikke nødvendige. Løsningen er af denne grund billigere og derudover også mere fleksibel. Håndværkerne fastgøres blot til tagkonstruktionen på bygningen, hvorefter de udfører deres arbejdsopgave. Kunne du tænke dig at anvende denne form for erhvervsklatring, kan du her se hjemmesiden for Sky-Work.

EFTERLAD ET SVAR