Ting du skal ha styr på inden skiferien

0
806

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vi nærmer os så småt den absolutte højtid for skiferier. I de kommende uger der er mange tusinde danskere der fylder bagagerummet og pakker skiboksen og kører nord eller sydpå for at nyde en uge på ski. Inden man drager afsted, er der dog en række ting, det er godt at have styr på, så man kan nyde ferie med ro i maven.

Forsikringer

En af de ting der er vigtigt at have styr på, inden man klikker skiene på, er forsikringerne og hvordan man selv og hele familien er dækket. Skisport går hos mange forsikringsselskaber ikke blot ind under den almindelige rejseforsikring, da det går under en farlig aktivitet. Det er derfor vigtigt at undersøge præcist hvordan man er dækket i tilfælde af at uheldet skulle være ude. Både i forhold til at være på destinationen, men også efterfølgende, hvis der skulle komme varige mén.

Derudover er der forsikringerne på bilen og eventuel vejhjælp, da der lettere kan opstå problemer, når man kører på snefulde veje i bjergene og lignende.

Ha styr på hjemmet

Hvis man vil have ro i maven, handler i høj grad også om, at der skal være styr på hjemmet. Det kan være alt fra, at der kommer nogen og fordrer katten til at der er styr på låsene, og alarmer og lignende. Det er altid en god ide at få tjekket sine låse inden man tager på ferie, lever de nu op til alle standarder og lignende. Du kan læse mere om indbrudssikring her, hos denne låsesmed fra Frederiksberg . Det hele handler om tryghed, der betyder at man kan holde tankerne væk.

Bilen

Udover at man skal have styr på forsikringer, vejhjælp og lignende til bilen, så er det også en god ide at have styr på bilen generelt. Der skal være vinterdæk på, hvilket siger sig selv, men skal du eksempelvis til Norge eller Sverige, er der steder, hvor der er lovpligtigt at du har snekæder med. Derudover handler det om at tjekke dæktrykket, sørge for at at der olie, sprinklervæske og lignende på. Ha en lille skovl med, hvis I skulle køre fast.

Derudover handler det som meget af ovenstående også om, at man kan holde fri og ikke tænke på andet end sin ferie. Sluk arbejdstelefonen og drop alle de tanker der kan droppes.

EFTERLAD ET SVAR