Tag ungerne med på storbyferie i fodboldens mekka

0
301

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Storbyferie er fantastisk, men har man børn med, skal man vælge den rigtige destination. Temperaturen i påsken er perfekt til en ferie i en europæisk storby, da mange finder det ubehageligt at trave gade op og gade ned i sommervarmen. Storbyferie er ofte også lig med kultur, historie, caféer og shopping, og hvis man har børn med, kan de hurtigt komme til at kede sig. Lån 25000 og få et par anbefalinger, så I og børnene får det absolut meste ud af ferien.

Historien om det ikoniske sportshold

Til de fodboldglade børn er Barcelona en fantastisk destination. Det lokale fodboldhold er intet mindre end ikonisk, og et besøg på holdets stadion, Camp Nou, er bestemt besøget værd. Først går man en tur igennem FC Barcelona-museet, der også fortæller historien om det populære basketballhold med samme navn.

Bagefter går turen længere ind i den enorme bygning, og ned mod banen hvor alle de største stjerner gennem tiden har været et smut forbi. Få et kig ind i holdets omklædningsrum og sæt dig i stolene på udskiftningsbænken, inden du til sidst træder ud på banen. Det skal dog siges, at selve fodboldbanen er under forplejning nærmest 24 timer i døgnet, så du får ’kun’ lov at gå langs banen. Det gør dog ikke oplevelsen mindre speciel, hvis man er fodboldinteresseret.

Meget andet end fodbold

Barcelona har også en fantastisk strand, og selvom du med en gennemsnitstemperatur på 17 grader ikke føler for at hoppe i vandet, er der masser af lækre restauranter, hvor I kan nyde en masse fantastiske spanske retter. Der er mange gode shoppingmuligheder – både de store internationale brands, men også hyggelige spanske familieejede tøjbutikker.

Museum og skateboarding på samme sted

Har du børn, der skater, er Barcelona også en oplagt destination. Ved Museu d’Art Contemporani de Barcelona – på dansk kaldet Barcelonas Museum for Moderne Kunst – er der et verdenskendt ’skatespot’. De mange trapper og store åbne områder er det helt ideelle for en ung skater med fart i blodet. I mens kan de, der ikke har nerver til at være med eller se på, gå en tur på museum eller gå et par hundrede meter til den populære La Rambla: Det er en lang gade, der minder lidt om Strøget i København. Det ligger meget centralt i Barcelona, og her er mange små hyggelige sidegader, hvor du kan finde autentiske spanske forretninger og restauranter.

EFTERLAD ET SVAR