Stor stigning i efterspørgslen på specielvin

0
989

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

 

Vin og særligt rødvin har altid været et stort og spændende forbrugsområde, som mange har interesseret sig for. Nogle er ligefrem besatte af de ædle dråber og de sidste par år, har vi set en kæmpe stor stigning i efterspørgslen på finere og mere eksklusiv vin. 

For bare få år siden, var mere prisvenlig vin, danskernes absolutte favoritbeskæftigelse, når det kom til at konsumere vin. Sådan forholder det sig ikke på samme måde den dag i dag. De fleste danske forbrugere er begyndt at forstå, at pris og kvalitet i den grad hænger sammen i vinens verden.

Store producenter som Bodega Aleanna, Dominus Estate og Joseph Phelps, er blevet en stor efterspørgselsvare og derfor meget svære at få fingrene i. Det betyder også at priserne stiger og det gør det ekstra interessant, for vinsamlere.

Nye lande efterspørges også, det er ikke længere kun de store italienske vine danskerne vil have fingrene i, argentinsk rødvin er blevet næsten lige så populært og med god grund.

Hvis vin-interessen fortsætter i samme hast som ind til nu, vil vi se en branche blomstre på ny.

EFTERLAD ET SVAR