Spar penge – vask bilen selv

0
69

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Er du også røget i “fælden” og fået tegnet flere abonnementer end du har behov for? Så kunne én af dem du udskifter måske være bilvask. Her kan du hos flere udbydere få ubegrænset bilvask for et beløb om måneden – men er det virkelig nødvendigt eller kan du reelt set gøre det selv ved at købe bilplejeprodukter?

Bilvask selv kan gøres ret simpelt

Ja – men hvis jeg skal vaske selv, så skal jeg have en højtryksrenser, flere forskellige produkter til alt muligt osv?

Nej!

Du kan langt hen af vejen, nøjedes med et enkelt produkt til at vaske bilen – og så skal du så have dig en vaskespand og nogle mikrofiberklude til at klare selve bilvasken. Går du hårdt til den har du måske for samlet set 1.000 kroner – men så får du også til ekstremt mange vaske. Så de måske 50 kroner du betaler om måneden er altså tjent inde på under 2 år!.

Hvorfor vaske bilen

Ved at vaske bilen får du fjernet skidt og møg fra bilen. Det er både fra ruder mv. så du kan få et sikkert udsyn – men det er også fra lakken på bilen, så skidt ikke får lov til at sidde og gnave sig igennem lakken på bilen. Ved at vaske bilen regelmæssigt opdager du også uhensigtsmæssigheder, så du nemmere kan komme tingene i forkøbet.

Hvad skal jeg bruge af produkter

Til bilvask med kun én vaskespand vil vi anbefale dig et polymerbaseret vaskeprodukt, som f.eks. Optimum No Rinse (ONR). Det er et produkt, der sørger for at indkapsle skidtet, så det ridser minimalt når du tørrer det af bilen. Dertil skal du bruge ca. 10 mikrofiberklud i en fornuftig GSM kvalitet (f.eks. 320 GSM), og så skal du have en vaskespand og det vil det være en god idé at have et tørrehåndklæde.

Hvor skal jeg købe produkterne?

https://bilpleje-produkter.dk/ kan du finde et stor udvalg af mikrofiber og tilbehør i form af vaskespande. Sortimentet bliver løbende udviklet, så du med tiden formentlig kan finde langt de fleste tilgængelige bilplejeprodukter på markedet.

Samme sted kan du også finde en lakforsegler, som er det naturlige skridt at tage efter du har vasket din bil grundigt. På den måde sikrer du et lag af beskyttelse oven på din eksisterende lak.

Hvad hvis jeg gerne vil mere

Hvis du bliver bidt af at vaske bilen selv kan du sagtens få et væsentligt større setup og dermed vaske dine biler mere professionelt. Typisk vil det være i form af en højtryksrenser, skumlanse og vaskehånd samt et par forskellige shampoo. Men så er vi ud over det som den oprindelige idé var – at spare på på bilvasken.

EFTERLAD ET SVAR