Spar din virksomhed unødige udgifter med et godt økonomisystem

0
1035

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Den vigtigste afdeling i enhver virksomhed eller organisation, er den økonomiske afdeling. Dette er tilfældet, uanset om det er normal virksomhed eller en non-profit organisation. Derfor er det alpha omega, at organisationen har et ordentligt økonomisystem, så alle de økonomiske processer sker hurtigt og effektivt.

Online eller offline økonomisystem

En virksomhed kan vælge imellem en online eller offline løsning. Et offline økonomisystem købes typisk på en cd-rom for et engangsbeløb. Et offline økonomisystem karakteriseres ved, at al data der skal gemmes i systemet bliver gemt lokalt på computeren, hvilket giver større risiko for at miste sin data, hvis computeren går ned.

For et online økonomisystem vil man typisk betale et månedligt beløb. I en online version vil alt data blive gemt i skyen, hvilket sikrer alt data for at blive slettet. Med online økonomistyring har man altid den nyeste version, og alle computere med internetadgang har adgang til programmet.

Spar din virksomhed penge

Med et online økonomisystem som fx Microsoft Navision har man et program som er designet til at strømline og effektivisere alle de økonomiske processer. Med et forældet eller dårligt økonomisystem vil der være risiko for, at simple processer vil tage dage om at blive afviklet. Ved at effektivisere disse økonomiske processer, vil man få tid til mange andre vigtige opgaver. Når processer går hurtigere i en virksomhed, vil virksomheden sparre de udgifter, det tog at få ansatte til at klare de langsomlige processer. Når en virksomheds system bliver bedre struktureret, bliver det også nemmere at overskue, hvor der bliver spildt tid og få den tid brugt på noget bedre. Da Microsoft Navision er et online økonomisystem, giver det mulighed for at kunne bruge systemet, hvilket hjælper til med at effektivisere hele virksomheden. Men med Navision er det ikke kun med en computer man kan logge på systemet men også med smartphones og tablets.

 

EFTERLAD ET SVAR