Skousen introducerer 0-0-0

0
1253

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er kamp om kunderne på stort set alle markeder, og derfor går virksomhederne hele tiden nye veje for at kapre de kunder der er. Der findes mange måder at fange kunderne opmærksomhed, men der er nok ikke den store tvivl om at økonomien for de fleste spiller en stor rolle, når de skal vælger hvor de køber.

Der er derfor mange der reklamerer med, at man kan låne penge til lige det man går og ønsker sig. Det kan være fristende især, hvis butikkerne reklamerer med rentefri betaling og lignende, men det kan være en god ide at være opmærksom på betingelserne, inden man køber. Det er nemlig langt fra alle butikker der tilbyder afbetaling helt uden omkostninger, men nogen gør.

Lån til 0 kroner

En af de største forhandlere af hvidevarer er Skousen, og de er nu klar med et nyt tiltag, der skal få kunderne ind i butikken og vælge dem frem for en af konkurrenterne. De har nemlig netop introduceret konceptet 0-0-0 der er lån til køb af deres produkter uden omkostninger. Lånet koster 0 kroner i oprettelse, 0 kroner i rente og 0 krone i gebyrer.

Man hører om mange eksempler på kviklån og diverse forbrugslån i butikker, hvor renterne hurtigt overstiger 20% og det der er endnu værre, og hvis der ikke er renterne der er høje, så er der er ofte gebyrer forbundet med det. Det kan godt være at disse gebyrer måske kun er på 30-40 kroner om måneden. På årsbasis bliver det dog hurtigt til 500 kroner, og afbetaler man eksempelvis en vaskemaskine til 5000 kroner af over 60 måneden løber sådanne gebyrer hurtigt på i noget nær halvdelen af produktet beløb. Det er med andre ord en rigtig god ide at være skeptisk, hvis der blot annonceres med rentefrit.

Skousen har dog valgt at det skal være helt gratis at låne penge, hvis man køber en vaskemaskine, kaffemaskine eller hvad man nu lige står og mangler.

EFTERLAD ET SVAR