Skal du planlægge en stor fest?

0
144

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvad enten du skal planlægge en stor fødselsdagsfest, en konfirmation eller et jubilæum, gælder det for alle den slags store fester, at de kan være lidt uoverskuelige at planlægge. Så hvad skal du egentlig tænke over, når du skal planlægge sådan en fest, og hvor skal du starte henne?

Skriv en kort og overordnet plan

I starten af hele planlægningen, har du nok ikke taget stilling til så mange ting endnu. Du ved bare, at du skal holde en stor fest. Men hvis du vil gøre det hele lidt mere overskueligt, kan det alligevel hjælpe lige at skrive nogle få noter om din fest. Hvilken slags fest er det? Hvor mange skal inviteres? Skal der være et bestemt tema? Hvor stort er dit budget til festen?

Herfra kan du begynde at planlægge din fest mere i detaljer.

Find det rette festlokale

Hvis du har plads og lyst til det, kan du vælge at holde festen i dit eget hjem eller i din have. Dog er det ikke mange, der har plads til at holde en stor fest i deres eget hjem. Derfor kan du i stedet gå ud og finde et passende festlokale. Det kan f.eks. være et forsamlingshus, et hotel, en kro eller noget helt fjerde.

Planlægning af menu og drikkevarer

Noget andet der også er vigtigt at få styr på, er den mad, der skal serveres til din fest. Du skal først og fremmest tage stilling til, hvem der skal stå for maden. Hvis du holder festen på en kro eller hotel, kan de som regel også stå for maden. Men hvis du holder festen derhjemme eller i et forsamlingshus, kan du i stedet overveje at bestille mad ud af huset. Du kan f.eks. kontakte lemenu.dk – Mad ud af huset til alle. Dernæst er der bare tilbage at beslutte, hvilken mad der skal serveres.

EFTERLAD ET SVAR