Skal du bruge professionel tale til din virksomhed?

0
71
speaker

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du ejer en virksomhed inden for livsstilsgenren, er der mange situationer, hvor du kan få brug for speak og voice-over. Det kan eksempelvis være en god idé, hvis du gerne vil have professionel tale på dine markedsføringsmaterialer. Derfor kan speak også være en god idé for dig, der arbejder i en marketingsafdeling.

Ofte er det nemlig nødvendigt med en stemme, der kan supplere det visuelle indtryk på videoer. På den måde bliver modtageren ikke i tvivl om, hvad budskabet er. Det er dog vigtigt, at talen er ligeså professionel som det øvrige materiale. Her kommer professionel indtaling ind i billedet.

Find den rette stemme til videoen

Når du gerne vil have speak til dit videomateriale, skal du først og fremmest finde den rette stemme. Det er vigtigt, at stemmen repræsenterer din virksomhed korrekt. På samme måde som du helt sikkert har lagt mange tanker i at få skabt det rette videomateriale, skal du også lægge samme kræfter i at finde den rette stemme.

Hvis du er i tvivl, kan du altid tage udgangspunkt i din målgruppe. Hvem henvender videoen sig til? Unge, ældre, børnefamilier eller noget helt andet? Ofte er det nemlig en god idé med en stemme, der repræsenterer målgruppen. På den måde kan den tiltænkte målgruppe bedre genkende sig selv i stemmen.

Hvis du skal bruge speak på et fremmedsprog

Hvis du er ejer af en international virksomhed, får du højest sandsynligt også brug for speak på et andet sprog. Her er det en god idé at vælge en stemme, der har sproget som modersmål. Det skaber nemlig en flydende og naturlig udtale, der virker mest professionel. Derfor kan det også være en god idé at finde en fast stemme, der repræsenterer virksomheden på de forskellige sprog. Det skaber nemlig genkendelig i jeres auditive udtryk.

EFTERLAD ET SVAR