Skal du betale for gardinbus?

0
703

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du skal have ny gardiner i dit hus, så har du måske allerede så småt set på mulighederne, og de er ikke så få endda. Der findes nemlig et hav af muligheder, når det kommer til at købe gardiner, ligesom det også kan lade sig gøre i mange forskellige prisklasser og kvaliteter.

Det behøver ikke koste mange tusinde kroner, hvis du bare skal have nogle standardgardiner til nogle vinduer i almindelige mål. Hvis du gerne vil have en lidt bedre kvalitet eller måske ikke har vinduer, der er i helt normal størrelse, så bliver prisen ofte en lidt anden.

Hvis gardiner skal produceres på mål, er det mere bekosteligt, end hvis du skal have nogen der er masseproduceret og sælges i Jysk, IKEA og lignende.

Skæve mål kan være svært

Hvis du har nogle vinduer i lidt skæve mål, kræver det ofte lidt mere i opmålingen, og her er der en stor faldgruppe. Bestiller du gardiner ved en online forhandler som Uniggardin, kræver det, at du kender de helt specifikke mål.

Bestiller du nogle gardiner i mål der ikke passer, er de spildt, og da de som regel bliver speciallavet, kan de ikke tages retur, og du strander derfor med gardiner, du ikke rigtig kan bruge til noget, hvilket naturligvis ikke er en situation, som du ønsker dig.

Skal du have gardiner til hele huset, kan det derfor i de fleste tilfælde godt betale sig, at få en gardinbus ud, selvom dette er forbundet med en omkostning for dig. De sørger nemlig for at opmålingen bliver udført efter alle kunstens regler, og at der er garanti for at det er det rigtige, der bliver leveret.

Bestiller du for et vist beløb, får du typisk også rabat på gardinbussen, så dette bliver billigere for dig.

 

EFTERLAD ET SVAR