Hvorfor koster sexlegetøj det det koster?

0
1316
sexlegetøj

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

 

Vi danskere indkøber sexlegetøj i stor stil og pris og kvalitet hænger uløseligt sammen – også når det gælder sexlegetøj.

Sexlegetøj kan være meget dyrt, men hvorfor mon det er sådan?

Sikkerhed og miljø

Ligesom ethvert andet produkt, man køber på det åbne marked, vil udbud og efterspørgsel naturligvis påvirke prisen. Hertil kommer, at flere sexprodukter efterhånden fremstilles i eksklusiv kvalitet og er på linje med alle andre high-end mærkevare. Dertil kommer at forbrugerne stiller krav til sikkerhed og miljø.

Sexlegetøj købt hos nogle af de mindre anerkendte leverandører derude, kan være lavet af materiale, som ikke kun er skadeligt for miljøet, men er virkelig dårligt for kroppen, når det bruges internt. Især når det bruges sammen med smøremidler, eller lignende over en længere periode, kan legetøj af lavere kvalitet nedbrydes og efterlade rester i dig eller din partner. Der er en række butikker derude, som kan hjælpe dig med at undgå dette – også til en rimelig pris. Tjek katalogerne på disse websteder, og du vil højst sandsynligt opdage at kvalitets sexlegetøj ikke behøver at koste det hvide ud af øjnene.

 Lovkrav og kvalitet

Loven stilles meget høje krav til sexlegetøj og til de materialer som bruges ved fremstillingen. Det skal være kvalitetsmateriale, som er kropssikker, og hvis producenten så også vil sælge i USA, skal produkterne være certificeret af FDA FCC, CE, ROHS. ellers er det ikke muligt at eksportere til USA.

Produkterne skal igennem en masse tests for at de kan godkendes

Omkostningerne til materialer og tests er derfor altid så høje.

Så alle disse faktorer kombineret om kvalitet og produktionsomkostningerne er derfor, at sexlegetøj koster det, det gør og man får altså, hvad man betaler for.

Tjek altid anmeldelser, og undersøg hvor og hvem du køber dit legetøj fra. Anbefalingerne er, kun at købe produkter af silikone, stål eller glas, hvis det skal indføres i en kropsåbning.

EFTERLAD ET SVAR