Sådan skaber du et badeværelse, der matcher dine behov

0
139

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det kan godt være, at badeværelset ikke er det mest brugte rum i dit hjem sammenlignet med f.eks. køkkenet eller soveværelset, men derfor må det stadigvæk gerne se flot ud. Hvis du skal lave et helt nyt badeværelse, skal du huske at gennemtænke dine behov. Der er stor forskel på, om du bor alene, eller om du bor med 5 andre i husstanden.

Indretning

Som noget af det første er du nødt til at afgøre, hvordan badeværelset skal indrettes og hvilke elementer, der skal indgå. Er I en stor børnefamilie med små børn, kan det være smart at have et badekar, men er I et par uden børn, vil I måske gerne nøjes med en almindelig bruseniche. Det kan også være, at du foretrækker to håndvaske fremfor én.

Farver og stil

Efter indretningen kommer farvevalg og stil. Er du til noget helt simpelt, hvor nærmest alt bliver kørt i hvide farver, eller kan du lide de mere mørkefarver og vil gerne have dine badeværelsesmøbler i mørkegrå. Det kan også være, at du vil forsøge at skabe en lille stemning af spa ved at vælge noget lyst træ, der skal gå igen. Er du modig, kan du også vælge en helt anden farve såsom orange. Dog er det en god idé at lade det matche noget andet i huset, hvis du vil have skabt en rød tråd.

Opsætning af badeværelse

Når du har fået en klarere idé om, hvordan dit badeværelse skal se ud, kan du gå ud og finde et firma, som kan levere sådan et badeværelse til dig. Nu er der bare tilbage at finde nogle, der kan sætte det op for dig. Det kan også være, at du får brug for en murer, elektriker el.lign. til nogle andre opgaver på badeværelset, som ikke har noget med opsætningen af det at gøre, så læs mere her.

EFTERLAD ET SVAR