Sådan scorer du i supermarkedet

0
585

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

På et eller andet tidspunkt når man til et sted i livet, hvor det ikke er lige til at finde kærligheden. Det har du måske ikke oplevet endnu, men jo ældre man bliver, desto færre nye mennesker – og desto færre singler – møder man typisk i sin hverdag. Men hvad gør man så?

Jo, man må ty til de muligheder man har, og hvis der er et sted, hvor man regelmæssigt får muligheden for at møde søde mennesker, så er det i supermarkedet, når man er på indkøb. Du kender det sandsynligvis godt; man går og leder efter løg på tilbud, og pludselig er man gået forbi dem, fordi man fik øje på en attraktiv person i butikken.

For mange bliver det aldrig til mere end øjenguf – ja, sågar tanken om, at man muligvis en dag kunne score den attraktive kvinde eller mand, der tilfældigvis handler samtidig med dig, strejfer de færreste. Og vi indrømmer da også, at det ikke er altid, at det sker – men det er en mulighed, hvis bare man kan sit flirteri.

Få øjenkontakt og husk selvtilliden

Når nu du ser den her person i supermarkedet, som du så inderligt godt kunne tænke dig at score, så gælder det om at sætte gang i flirteriet. Men man skal nødig træde vedkommende over tæerne, så inden man kommer for godt i gang, gælder det om lige at se om interessen muligvis er gengældt. Det kan oftest gøres ved at få øjenkontakt med personen, hvis de holder kontakten og smiler, er der muligvis noget at komme efter – hvis ikke, så er begge parter nok bedre tjent med, at du lader det ligge for nu.

Men når først der er blevet vist en vis interesse fra modparten, så gælder det om at skrue op for selvtilliden og smilet. Jo mere du viser, at du godt ved, at du er attraktiv og ved hvad du laver, jo større er sandsynligheden for, at modparten også kommer til at synes det. Så tag noget tøj på, som du føler dig tilpas og attraktiv i, og arbejd med at hvile i dig selv.

Øv dig hjemmefra og find smilet frem

Hvis ikke du er en erfaren flirter, kan det være en god idé at øve dig lidt hjemmefra – eventuelt foran spejlet. Det kan være super akavet, men det hjælper faktisk. Sørg altid for, at du dufter godt og hold hygiejnen i top – også selvom du bare skal ned og handle. Det fremmer nemlig dine chancer gevaldigt.

Endelig gælder det om at finde smilet frem, og eventuelt komme med en god undskyldning for at falde i snak med vedkommende. Hjælp dem eventuelt med at nå en vare på øverste hylde, eller sig: ”Skal jeg lige vise dig, hvordan du kan springe over køen ved at bruge den her app?”. Mulighederne er mange, men den første kontakt åbner op for videre samtale og en potentiel scoring.

EFTERLAD ET SVAR