Sådan får du plads til pynt og nips

0
450

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du er ligesom mig, så har du sikkert samlet en masse pynt og nips sammen igennem årene, som du gerne vil udstille i din bolig – og her snakker jeg ikke kun om julepynt! Det kan dog være svært at få plads til det hele, hvis man virkelig har samlet meget sammen. Heldigvis findes der et par tips og tricks til, hvordan du får plads til det hele. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du kan udstille al din pynt og nips.

Pyntehylder

Hylder er ikke kun til opbevaring – de er i høj grad også til pynt. Og det er kun endnu mere rigtigt, når vi for eksempel snakker om svævehylder eller hylder med læderrem, som ikke kan holde til den store vægt. De er kun til pynt i sig selv, og det gør dem perfekte til at stille al din nips, som alligevel ikke vejer noget. Så køb nogle lækre håndlavede hylder, der passer ind i din indretning, og fyld dem op med alle dine små figurer, vaser, lysestager og blomster! Hvis du mere er til billeder, så findes der også nogle rigtig fede billedhylder, som ikke er så brede. Her kan – alt efter længde – få plads til både store og små billeder i rammer, metalskilte (som også er super moderne for tiden) eller små postkort, polaroid-billeder og lignende.

Barvognen

Hvis du er sådan én, der godt kan lide at gå i antik- og retrobutikker og på loppemarkeder, så har du sikkert set, at barvognen officielt er in igen – dog ikke nødvendigvis på den klassiske facon. Den er nemlig ikke udelukkende beregnet til spiritus og whiskyglas – nej, den er oplagt til alle mulige pyntegenstande. Her kan du sagtens stille nogle små vaser, blomster og figurer – eller dine whiskyglas og sprutflasker, hvis du mere er til det klassiske look.

Opslagstavler

Opslagstavler er virkelig kommet på mode igen, men ikke de traditionelle, kedelige opslagstavler, hvor man med farverige tegnestifter sætter konfirmations- og bryllupsinvitationer på. Det er opslagstavler af metalgitter eller hønsetråd, hvor man sætter små plakater, billeder og andre små nipsting op med små klemmer. Det er en anden og mere casual måde at hænge billeder og nips op på – og det giver en del mere frihed i din indretning.

EFTERLAD ET SVAR