Sådan undgår du at bruge en formue på dit bryllup

0
1021
Sådan undgår du at bruge en formue på dit bryllup

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

De fleste af os regner kun med at blive gift én gang i livet, og det skal gerne være en mindeværdig dag. En dag, der er værd at bruge lidt flere penge på. Men alligevel kan bryllupsbudgettet løbe løbsk, og mange par kæmper med at realisere deres drømme uden at bruge hele opsparingen. Det bliver selvfølgelig heller ikke bedre af, at mange forhandlere gerne tager lidt ekstra for de varer, der står ”bryllup” på. Her får du et par tips til, hvordan du kan spare lidt penge på de helt store udgifter uden at gå på kompromis med den store dag.

Sammensæt din egen kjole

Selvom vi normalt taler om en brudekjole, er der faktisk ofte nærmere tale om et brudesæt. Der er nemlig flere forskellige elementer, der tilsammen kan udgøre en fantastisk brudekjole. For eksempel kan en smuk bryllups-jakke eller -top give et helt andet udtryk til mange kjoler. En helt simpel, hvid kjole kan pludselig få en sød, elegant overdel. En bryllups-jakke er naturligvis ikke helt billig, men den kan gøre en stor forskel for en kjole og spare dig for en mindre formue på selve kjolen.

Giv plads til personlighed og fejl

I stedet for at booke et stort og upersonligt festlokale, kan du spare mange penge på at sænke forventningerne. Find i stedet en location, der er hyggelig, og som har lidt personlighed. Det er ofte langt billigere, og en mindre formel location skaber ofte bedre rammer for både dig og dine gæster. Der er mere plads til hygge, børneleg og uformelle samtaler.

Hvis vejret er godt, kan du også vælge en udendørsfest. Hvis du planlægger lang tid i forvejen, skal du dog have en backupplan, hvis vejret ikke holder. Men ellers er en location udenfor god til at pynte op med ting, der viser din personlighed – og du kan naturligvis også vælge en location, der i sig selv betyder noget særligt for dig.

EFTERLAD ET SVAR