Sådan får du bygget et smukt kontorhotel

0
522

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du altid har haft en drøm om at bygge dit ejet kontorhotel, hvor mellemstore, eller store og anerkendte virksomheder har løst til at leje sig ind, så skal du også sørge for at bygningen står skarpt, og er flot og ekstravagant en flytte ind i. Derfor vil vi gerne give dig de vigtigste tips til, hvordan du kan komme godt i mål, med dit projekt kontorhotel.

Lig en plan

Skal man nå i mål med succes, uanset hvad det er, så skal der også ligge en plan. Det ved du formentlig. Sørg for at få samlet nogle projektledere, byggespecialister, entreprenører osv. så alle områder bliver dækket, og alle er klar over planen med projektet.

Find lokation

Undervejs i planlægningen, kan du med fordel gå ud og finde den helt rette lokation. Det er naturligvis op til dig, om du vil finde en tom plet, om du vil rive en anden bygning ned – eller måske bruge en gammel bygning til dit kontorhotel. Sørg altid for at have nogle specialister med på din inspektion, så de muligheder du finder, også kan lade sig gøre.

Send ideer til et designstudie

Når lokationen er fundet, og planen er så godt som klar, kan i nu gå til et designstudie, som kan gøre jeres tanker og idéer til virkelighed. Designstudiet vil kunne lave en 3D-visualisering af jeres nye bygning, vise jer, om de idéer som i har, og ser rigtigt og flot ud i virkeligheden. Det er naturligvis også muligt at få indrettet bygningen i denne 3D-visualisering, så i rigtig kan få et godt indtryk af modellen.

Byg byg byg…

Så snart i er enige om 3D-visualiseringen, kan i så småt begynde på byggeprojektet, og snart se, at dit kommende kontorhotel skyder op ad jorden.

EFTERLAD ET SVAR