Sådan bliver du en god partner

0
103

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvad end det kun handler om sex eller et langvarigt, romantisk forhold, så er det vigtigt at være en god partner. Det er ikke nok at tage et scorekursus og lære, hvordan man samler nogen op – du skal også kunne håndtere dem og dig selv på en ordentlig måde. Klik her for at læse mere om et scorekursus.

 

Det er slet ikke så svært, som det lyder; faktisk er det så enkelt, at den sværeste del er at gøre det af rutine, ikke af pligt. For mange mennesker falder nøglen til et godt forhold ikke naturligt, enten på grund af opvækst eller andre, udefrakommende faktorer. Men hvad er det overhovedet? Hvad er nøglen til et godt, stabilt forhold og en god, nærende partner? Prøv et scorekursus eller læs mere her.

 

Den simple nøgle til at være en god partner

Uanset hvad jeres forhold bygger på, kærlighed eller sex eller noget tredje, så er der én simpel ting, der gør ethvert forhold stærkere og sundere: Respekt.

Respekter din partner i alle henseender, og giv dem plads til at vokse med og uden dig. I er begge individer, og det skal du huske på, hvis du vil holde fast i dem.

Vær åben og bevidst om jeres mål og position. Er det et forhold, der skal vare evigt, eller noget, der bare er for sjov? Det er vigtigt, at I er på samme side, så ingen af jer bliver sårede.

 

Respekt for din partner og deres krop og psyke er fundamentalt i det moderne menneskes adfærd. Ligeledes skal du have respekt for dig selv og dine grænser, og hvis du kan mærke, de bliver skubbet til eller overtrådt, så gør noget med det samme. Du kan undgå ubehagelige situationer ved at reagere med de samme, og ikke lade noget skubbe dig ud, hvor du ikke kan bunde eller ikke vil være.

EFTERLAD ET SVAR