Så længe kan du forlænge dit tags levetid

0
1401
tag

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er rigtig mange boligejer som gerne vil vedligeholde deres tag på huset, hvilket er forståeligt da et nyt tag hurtigt kan koste tæt på en halv million kroner. Der findes mange måder hvorpå du kan vedligeholde taget og dens holdbarhed. Vi har samlet en række fif, som du kan læse i nedenstående artikel.

Tagrenovering forlænger tagets levetid med 15 til 20 år

Med en tagrenovering er det muligt at forlænge tagets levetid med 15 til 20 år. I mange tilfælde kan det ikke betale sig at købe et nyt tag. Hvis det nuværende ser slidt og gammelt ud, kan en tagrenovering få det nuværende tag til at fremstå som nyt. På samme tid vil du forlænge levetiden med 15 til 20 år. Dog bør du få en professionel til at kigge på taget og vurdere hvad der skal til. Typisk er prisen på en tagrenovering 75% billigere, i forhold til prisen på et nyt tag. Derfor kan det være en god idé at få en professionel til at vurdere tilstande, da en renovering af taget i langt de fleste at foretrække, og oven i købet spare du en betydelig sum penge samtidig med. En fagmand vil også kunne vurdere om taget blot kan “sminkes” med en tagrensning. Med en tagresning vil taget også få en algebehandlingen, der har en forebyggende effekt og kan være med til at forlænge et tags levetid, ved at forebygge frostsprængninger og utætheder i taget.

Bonus tips: Hvis du gerne vil spare lidt penge på tagrenoveringen og vedligeholdelse af taget, så kan du male taget selv og på den måde undgå betale for håndværkertimer.
Et andet bonus tip: Spar ikke på tagmaling. Det er tagmalingen, der sikrer taget en stærk og holder en flot overflade. Malingen til taget bidrager i høj grad også til den forlængede levetid, så er bør du ikke spare. Malingen er ydermere en fantastisk beskytter mod fugt fra alger og mos. Så hellere en spand maling for meget end for lidt.

EFTERLAD ET SVAR