Pengenød? 3 gode grunde til ikke at låne af venner og familie

0
958

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

De fleste af os kender de situationer, hvor vi pludselig står og mangler penge til et eller andet. Det kan være større eller mindre nødstilfælde. I sådanne situationer kan det være fristende at spørge sin mor, bror, onkel eller bedste ven om hjælp. Dog er der flere gode grunde til, at det ikke er smart at blande lån af penge med ind i dine relationer.

Det kan nemt skabe konflikter

Penge er et ømt emne for mange. Hvis der pludselig kommer en portion penge mellem dig og din bedste ven, kan det hurtigt skabe nogle konflikter. Selvom I selvfølgelig begge to går ind til det med god tro, kan der hurtigt opstå misforståelser og ubehagelige konflikter udelukkende pga. penge.

Du kan nemt låne penge online

En anden god grund til ikke at begynde at låne penge af din familie eller venner er, at du nemt kan låne penge online. Du kan hurtigt låne penge, uden at du skal stå til regnskab for andre end din lånudbyder på nettet og dig selv. Det er nu dit eget ansvar, og du undgår konflikter med dine nærmeste. Tjek f.eks. laanpenge247.dk. Når du låner penge på nettet, er det en hurtig proces, der gør, at du lynhurtigt står med pengene på din konto.

Gratis lån er farligt

Sidst, men ikke mindst, er der det ved det, at når du låner penge af venner eller familie, vil det højst sandsynlig være gratis for dig. Det vil sige, der er ingen renter. Dette kan være farligt, da der derfor ikke ligger samme pres og ansvar på dine skuldre. Når du låner penge af en rigtig lånudbyder, vil der komme renter på, som gør, at du konstant føler, at du er nødt til at få betalt af på din gæld.

EFTERLAD ET SVAR