Mange penge at spare ved at rejse fra Tyskland

0
1445

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vi er så småt ved at bevæge os tæt på sommeren, og vejrudsigten begynder at vise sol og temperaturer der starter med et 2-tal. Det betyder også, at vi virkelig er begyndt at tænke på sommerferien, og ikke mindst hvor den skal gå hen.

Det er derfor også nu, det går op for mange af os, hvad vi egentlig godt vidste i forvejen, nemlig at det kan være en ekstrem bekostelig affære at skulle til sydens sol i de populære uge 28-29-30. Det er ikke usædvanligt, at priserne er dobbelt så høje i disse uger, som de er i maj eller i september.

Rejs fra Tyskland

Der er derfor mange, der er begyndt at kigge meget på alternativerne, når det kommer til at finde rejser, der ikke kræver at man optager et større lån i friværdien. Der er især to ting der er blevet populære, og det er at sammensætte sin rejse selv, hvor man selv står for alt fra at købe flybilletten, leje bilen og sørge for et hotelværelse eller leje et hus.

En anden ting der virkelig er begyndt at dukke meget op, er at rejse fra Tyskland, hvor priserne generelt er en hel del lavere. Momsen og afgifterne er lavere i Tyskland, og markedet er større, hvilket betyder, at man kan spare helt op mod 40% i forhold til danske priser.

En anden helt store forskel er, at Tyskland ikke har en industriferie, på samme måde i Danmark, den er spredt mere ud over sommeren, hvilket betyder at alle tyskere ikke har fri på samme tid. Priserne er derfor ikke eksploderet i et par enkelte uger, så især i industriferien, kan der være meget at spare.

Skov Rejser er blandt de arrangører, der sælger charterrejser fra Tyskland, og her mærker man også at interessen generelt er stigende, og at der er flere og flere der kigger på denne mulighed, når de skal finde deres næste rejse.

Hamborg ligger et par timer fra den danske grænse, og for fynboer og sønderjyder, til det derfor ikke være meget længere end at skulle til Billund, og det er ligeledes billigere at parkere i Hamborg, end i de danske lufthavne generelt.

Der er da også flere at de danske rejseselskaber der rent faktisk er begynd at arrangere rejser fra de tyske lufthavne. Vil man have den billigste løsning, er det langt billigere at booke ved de tyske selskaber, og vil man gerne undgå sprogproblemer, kan man altså benytte arrangører som Skov Rejser, der blot formidler rejsen.

Så hvis du gerne vil lidt billigere af sted eller komme lidt længere for budgettet, så kan Tyskland være en god mulighed.

EFTERLAD ET SVAR