Leder du efter smarte løsninger til industrivirksomheder? Kig med her!

0
354

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der kan være mange årsager til, at du er interesseret i at vide mere om de løsninger, der findes på markeder, til industrivirksomheder. Der er mange virksomheder ude i verdenen og i Danmark, der arbejder på at gøre alting lettere for alle os andre. Det gælder også de medarbejdere, der arbejder i de brancher, der kræver noget mere hårdt fysisk arbejde. Men dette hårde fysiske arbejde viser sig på kroppen, og det slider meget på kroppen medmindre, at der kommer nye smarte tiltag, der gør det nemmere for den enkelte medarbejder. I denne artikel har vi henblik på løfteudstyr. Det er altså udstyr, der gør løft langt nemmere for medarbejderen, så der undgås ligeså hård slid på kroppen.

Løfteudstyr til lager og logistik

Der er naturligvis forskelligt løfteudstyr afhængigt af, hvilken branche, som vi skal kigge på. Vi ser på løfteudstyr til lager og logistik. Alvac Industry – løfteudstyr, laver nemlig meget forskelligt løfteudstyr afhængigt af, hvad der er behov for i den specifikke branche. Løfteopgaver indenfor lagerarbejde kræver meget fleksibilitet, fordi det ofte er mange forskellige ting, der skal løftes rundt og på et større areal. Det betyder, at der bliver løftet mange kg, hvilket er hårdt for kroppen, og uden løfteudstyr kan det resultere i uhensigtsmæssige løft.

Traverskraner anbefales her som løfteudstyr. De giver mulighed for fleksible løft over et større areal. Disse kan faktisk også anbefales til fødevareindustrien. De kan leveres i skinnesystemer i både aluminium og stål. Fordelen ved sådanne traverskraner, er at de har en løftekapacitet på op til 1600 kg. Det er i sig selv meget imponerende og en stor hjælp for arbejdere at have sådan et redskab til rådighed. Rækkevidden er stor, og det gælder også arbejdsområdet. Alt i alt, er det en god hjælp for de arbejdere, der i forvejen har et hårdt fysisk arbejde.

EFTERLAD ET SVAR