Køb julegaverne på Black Friday og spar kassen

0
542

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Nu nærmer vi os efterhånden december med hastige skridt, men inden det helt er tiden for julekalender og risengrød så er der en højtid som vi skal have overstået først nemlig Black Friday. Black Friday er fredagen efter den thanksgiving og bliver regnet som startskuddet på den amerikanske julehandel. Black Friday er karakteriseret ved, at næsten alle butikker holder længe åbent og sætter deres priser ned til nærmest absurd lave priser. Siden år 2005 har Black Friday været den travleste shopping dag i USA og i år 2013 shoppede ca. 141 millioner amerikanere på Black Friday og brugte i alt 57,4 milliarder dollars.

Black Friday i Danmark

År 2013 blev året hvor de danske webshops to det første skridt imod at implementere det amerikanske begreb i den danske shopping kultur. Black Friday i Danmark er dog endnu ikke på de samme højder som det er i USA, hvor priserne er helt enormt lave og flere amerikanere får fri fra skole og arbejde, men der er stadig mulighed for at spare mange penge. Flere butikker melder besparelser på alt fra 20% til 70% på forskellige vare. Naturligvis vil der være allerflest penge at spare på de dyreste vare, men uanset om man vil investere i et nyt tv, en ny computer eller træningsudstyr til hjemmet, så vil der være penge at spare.

De skøre Amerikanere

Udover gode tilbud så byder den amerikanske Black Friday også på mange gode youtube klip. I har sikkert set klip på nettet, hvor amerikanere på Black Friday falder over hinanden i kamp om at komme frem til drømme tilbuddet, imens andre kommer op og slås. Det er uvist om Black Friday en dag vil nå de samme højder i Danmark, så vi vil begynde at slås over de sidste gode tilbud, men det er stensikkert, at der vil være gode tilbud at hente.

EFTERLAD ET SVAR