Indret med tavlefolie

0
507

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Er du i gang med projekt indretning? eller mangler din bolig bare lige det sidste? Så er du havnet på den helt rette artikel. Når det drejer sig om indretning er det vigtigt den er æstetisk, personlig og funktionel. Tit er det funktionelle ikke andet end det, ja det er bare funktionelt, og det i sig selv kan godt være en rigtig grim feature. For nogle år tilbage var der ikke lige så meget fokus på indretning og æstetik, det var oftest kun det funktionel, hvor derimod i dag er æstetikken på lige så højt plan som funktionaliteten, og derfor er det funktionelle også begyndt at bære præg af stil.

Tavlefolie er ikke kun til børneværelset

Fordi det funktionelle nu også er begyndt at bære præg af det stilmæssige, så har du derfor også langt flere muligheder, når det drejer sig om at få det funktionelle med i indretningen, end du havde for 10 eller 20 år siden. For eksempel så kan tavlefolie blive en del af din indretning både i stuen, i køkkenet og på børneværelset. Det er et meget alsidigt produkt, som også kan bruges på ujævne overflader, på skæve vægge eller på dørene. En fed feature på børneværelset kunne for eksempel være at sætte tavlefolie op på hele indersiden af døren, dette giver børnene mulighed for at lave deres helt egne kunstværker på en meget speciel måde, du skal dog lige være obs på at børnene ikke begynder at tegne på vægge og møbler. Du kan også bruge det som opslagstavle i stuen eller som madplan i køkkenet. Det er et meget medgørligt materiale du kan skære til og forme som du har lyst til og samtidig kan det blive et fedt fokuspunkt i din indretning. Du kan på https://www.nicewall.dk/tavlefolie-i-metermaal-wallsticker finde tavlefolie til alle formål.

EFTERLAD ET SVAR