Hvordan kan bemer terapi hjælpe kroppen?

0
94
hest

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Bemer terapi er også det der fagligt kaldes for fysisk vaskulær terapi og kan både anvendes på hest, mennesker og hunde for den sags skyld også. Det er en måde at stimulere vækst af celler og heling af disse og er derfor en effektiv terapiform til både supplerende behandling og forebyggelse af skader.

Yderligere menes bemer terapi at være en måde at opnå bedre velvære, mere ro og bedre balance i kroppen, uanset hvem og hvad det anvendes på. Der findes en del forskning indenfor bemer området og resultaterne taler for sig selv, kroppen kommer bedre i balance, ved at have større succes med at pumpe blod, og dermed også ilt og affaldsstoffer, rundt i kroppe, til selv de alleryderligste områder.

Hvordan fungerer bemer teknologien?

Bemer teknologien er i bund og grund effektiv til at øge blodcirkulationen i kroppen. På denne måde tilføres der mere ilt til kroppens celler, der dermed har en øget effektivitet og hastighed til at øge vækst, heling samt udskille affaldsstoffer. Formålet er at påvirke de helt små blodkar og øge mikrocirkulationen som det kaldes.

I 2014 blev bemer teknologien anerkendt som det eneste medicinske apparatur til mikrocirkulation og virker ved at der udsendes små frekvenser i det der kaldes hertz. Signalerne stimulerer de absolut mindste blodkar i kroppen, hvilket styrker pumpefunktionen. Og jo bedre en pumpefunktion, jo bedre bliver blodforsyningen til hele kroppen.

Hvor kan bemer gøre en forskel?

Der er mange beretninger om hvordan bemer teknologien har gjort en forskel for folk rundt omkring i verden. Her er der tale om folk med nervesmerter eller smerter i muskler og bevægeapparatet. Det er effektivt til supplerende behandling af sportsskader, nedsætter restitueringen og er samtidig også fantastisk til forebyggelse af skader, da det forbereder kroppen til at fungere mere effektivt. Der er dog også en del forskning der har kigget på lige præcis dette område.

Her har særligt institut for mikrocirkulation i Berlin haft stor interesse i produkterne og deres effekt. Det ses at der i gennemsnit opnås 29% bedre blodcirkulation i kroppen og et stort forbedret flow af det blod der skal pumpes tilbage til hjertet.

Kom i gang med bemer terapi derhjemme

Med et bemer classic sæt til hjemmet, kan du let og enkelt komme i gang med bemer terapien på egen krop. Her får du udstyr af høj kvalitet der er nemt at bruge, selv hvis du ikke har prøvet det før.

Et pad tillader dig at tilslutte bemer terapien med hertz frekvenserne på kroppen, men du kan også vælge at anvende den højtaleren giver dig muligheden for at tilføre de effektive hertz frekvenser til omgivelserne i de rum du benytter allermest.

Med et bemer sæt til hjemmet, får du en god udnyttelse af de muligheder der er for teknologien og behandlingsformen, for et bedre velvære og en evne til at styrke kroppen til hurtigere heling. Du vil opleve et styrket immunforsvar og færre ophobninger af affaldsstoffer, hvis du jævnligt vælge at bruge dit bemer udstyr derhjemme.

EFTERLAD ET SVAR