Husk at brug originale oplader

0
1315

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vi kender alle til at opladeren til vores iPhone knækker i kablet, eller gummiet mørner. Når det sker, er det nærliggende at løbe ned i den nærmeste butik og købe et. Men pas på med det. Over 99% af kopi-opladere dumper i test, og kan direkte være til fare for den enkelte forbruger.

Som iPhone ejer har du sikkert været ude for at opladerkablet er gået i stykker, og det kan virke lidt svært at få pungen op af lommen og give op til 199 kr. for et originalt kabel, når butikken sælger originale kabler, til kvart pris. Men Apple fraråder stærkt at benytte disse ladere, da de ødelægger batteriet, og der kan, i værste tilfælde, gå ild i det hele. Mange af de producenter, som sælger disse kopi ladere, påstår at laderne er originale. Det har haft den konsekvens, at Apple har trukket firmaet Mobile Star i retten og føre retssag mod dem. Ligeledes har Amazon fjernet annoncen fra Mobile Star på deres platform.

Brug din sunde fornuft

Det kan være svært at se forskel mellem de originale og uoriginale, når man står med kablet i hånden. Endnu sværer er det hvis du bestiller over nettet, og især på mange af de store købsportaler som eBay, Amazon eller Alibaba. Hvis du vil være 100 procent sikker, skal du tage i en autoriseret Apple forhandler og købe købe kablet. Selvom kablet er op til 5 gange dyrer, end kopi-kablerne, er pengene givet rigtigt godt ud, da telefonerne simpelthen kan gå i stykker. Læs mange flere tips og tricks på mobil.nu, som dagligt kommet med nye indlæg om alt hvad der røre sig inde for mobil verdenen. Så snart der har været et stort event, som Apples keynote, Tech messerne i Barcelona, Berlin og Las Vegas. tag et kig derinde, inden du beslutter dig for et nyt mobil køb eller er i tvivl om noget inden for tech verdenen.

EFTERLAD ET SVAR