Hold dig i gang i din hjemmeisolation

0
740

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er nu nogle uger siden, at Danmark nærmest lukkede ned, i forsvar mod den frygtede COVID-19. Det betød at mange at vores fritidsaktiviteter også lukkede – heriblandt fitness og træningscentre. Dette er kommet som et chok for rigtig mange fitness udøvere, da de aldrig før har overvejet, hvordan en verden, uden et åbent fitnesscenter ville være. For mange er det som om der er taget noget af dem selv, fra sig. Men være dog ikke panisk. Der er stadig masser af alternativer for at være aktiv i hverdagen – det er bare med at være en smule mere kreativ.

Løb en tur

Løbebåndene er heldig ikke den eneste mulighed for at dyrke cardio. Det er ligeså godt, og måske også bedre, at løbe sig en tur uden for. Her finder du naturligvis flere forskellige typer terræn, og alt efter vind og vejr – vil der også kunne findes noget udfordring her. Du kan her give din krop en helt anden udfordring, end hvad du kan få på et løbebånd – i et fitnesscenter.

Er du ikke typen der løber, så er en gåtur i et udfordrende terræn lige så godt – f.eks. at gå en tur på stranden.

Gør-det-selv træning

Interessere du dig for styrketræning, har du helt sikket stød på udtrykket eller hashtagget DIYST – hvilket står for Do It YourSelf Training. Rigtig mange deler deres erfaringer og viden omkring dette, på de sociale medier – hvorpå du kan få en masse inspiration, til at komme i gang med din egen hjemmetræning.

Hjemmetræning er tit træning hvor man ikke har de helt store vægte, og i stedet skal træne på repetition, og ikke på vægt. Det er i stedet syretræning, som der vil blive fokuseret på derhjemme. Her er det naturligvis en super nemt få ømme og trætte ben – som kan vare i flere dage. Vil du undgå dette, kan det naturligvis anbefales at man anskaffer sig en kompressionsmaskine i hjemmet. Denne kan forkorte dine restitution ret markant.

EFTERLAD ET SVAR