Guide: Vælg det rigtige køleskab

0
801

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Køleskabet er ikke bare et centralt element i køkkenet, men også i vores hverdag. Det er vigtigt, at det imødekommer lige netop jeres families behov, og derfor er der en række overvejelser, I bør gøre jer, inden I beslutter jer. Man kan vælge mellem køleskabe i varierende størrelser og med forskellige funktioner, så det kan være svært at danne sig et overblik over mulighederne. Find ud af, hvad I skal være opmærksomme på i forbindelse med valg af nyt køleskab her.

Køleskabstyper

Først bør I overveje, hvilken type køleskab, I leder efter. Køleskabet er ofte det største element i køkkenet, og mange vælger derfor et integreret et af slagsen. Integrerede køleskabe går netop i ét med køkkenets øvrige overflader, da der i stedet for en front monteres en skabslåge for at skabe et stilrent udtryk. Hvis I i stedet ønsker et fritstående køleskab, er der også mange muligheder at vælge imellem. En af fordelene ved denne type er, at det er uafhængigt af køkkenets øvrige elementer og derfor kan placeres hvor som helst.

I bør desuden vurdere, hvor stort køleskabet skal være. Hvis I er en hel familie er det en fordel med et rummeligt køleskab, men hvis I kun er få, eller hvis det skal stå i et skur eller bryggers, kan det være en fordel at vælge en mindre model. Tænk også over om I har bestemte behov, hvad angår køleskabets indretningsmuligheder.

Spar penge med et energivenligt køleskab

Et køleskab er tændt 24 timer i døgnet alle årets 365 dage, og derfor kan det betale sig at undersøge, hvor meget energi det bruger. Der er nemlig penge at spare ved at vælge et køleskab, der er mærket A+++. Det er ofte en smule dyrere end et mindre energivenligt køleskab, men i længden er der gode penge at spare, og man kan samtidig glæde sig over at belaste miljøet mindst muligt.

 

 

EFTERLAD ET SVAR