Gør din have mere familievenlig

0
252

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vi nærmer os så småt tiden, hvor vi kan begynde at bruge en rigtig stor del af vores tid ude i haven. Din have kan fungere som et rigtig godt samlingssted for hele din familie, hvis den er indrettet til det. Hvis ikke du føler, at din have er så familievenlig, kan du få nogle tips til at gøre den det her.

Gør plads til hyggelige grillaftener

Hvis du og din familie skal kunne bruge en masse tid ude i haven til sommer, er det helt oplagt at have en terrasse. Det er nemlig der, hvor I alle kan sidde og nyde jeres frokost sammen, spise en sen brunch eller holde en grillaften en sommerdag. Det er der, hvor store som små kan være med. Derfor fungerer det som et rigtig godt samlingspunkt i haven.

Hvis ikke allerede du og din familie har en terrasse i jeres have, kan I bruge foråret på at lave en, så I er klar til lange grillaftener til sommer. Her skal I bare tage stilling til, hvor den skal være henne i haven, og hvad den skal laves af. I kan f.eks. lave den af belægningssten fra easy-stone.

Lav forskellige ”spiselige bede”

Det er sjovt for både børn og voksne, hvis I kan gå rundt i jeres have og spise af jeres forskellige hjemmedyrkede ting. Hvis I laver forskellige bede og planter krydderurter, grøntsager osv., kan I gå til sommer og spise af det, men også bruge det i jeres madlavning. Det gør jeres have mere familievenlig, fordi de mindste i familien f.eks. kan synes, at det er sjovt at komme med ud og grave kartofler op af jorden.

Det samme gælder træer og buske med frugter og bær. Det er både lækkert, men også rigtig hyggeligt. Det giver samtidig noget stemning til haven.

EFTERLAD ET SVAR