Gør dit hus mere værd, med PCB-forsegling

0
369

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

En ting som er meget oppe i tiden, er om ens hus er fyldt med stoffet PCB, som står for Polyklorerede bifenyler. Dette er et stof som blev anvendt i næsten alle byggematerialer i perioden 1950-1977. Den værste konsekvens ved dette stof er, at det er kræftfremkaldende. Det er derfor vigtigt at man få tjekket sit hjem efter for dette stof. Er dit hus, hverken opført, renoveret eller udbygget i denne periode, kan du godt tage den med ro, da stoffet ikke har været brugt – hverken før eller efter denne periode.

Men hvis dit hjem er fra denne periode, eller haft en større renovering, så bør du gøre dig klog i at få tjekket, hvor slemt det står til – med PCB i dit hjem. I dag kan en professionel fagmand, inden for området, måle mængden i dit hjem, og vurdere om der skal gøres handling.

Men hvad kan man så gøre ved det?

En virksomhed, bedre kendt som Sealing Group, har specialiseret sig inden for dette område, og har efter flere års arbejde, skabt produktet ProSeal PCB-forsegling. Denne forsegling gør det muligt at læmpe udledningen af PCB i hjemmet, og dermed gøre jeres hjem mindre kræftfremkaldende.

Det er ud over at være mindre kræftfremkaldende, også en handling, som kan have betydning for prisen for dit hus, når det skal sælges.

Vi siger naturligvis ikke at dit hus vil få en højere vurdering, af en PCB-forsegling, men du vil selvfølgelig have en chance for at få et mindre afslag af køber, hvis dit hjem ikke er omgivet med stoffet PCB i luften. Få derfor en professionel fagmand til at tjekke dit hjem for PCB, og for det forseglet, hvis stoffet findes i dit hjem. Så kan du formentlig få en bedre pris for dit hjem, når det på et tidspunkt skal sælges.

EFTERLAD ET SVAR