Gør din federe at køre i

0
452

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

I dag findes der ufatteligt meget ekstra udstyr til ens bil man kan købe efterfølgende. Der er rigtig meget som vil give god mening at installere i din bil for at øge din egen køreglæde når du skal køre. Ekstraudstyr kan ved forhandleren når man køber bilen godt virke dyrt og man kan da også i de fleste tilfælde finde udstyret billigere efterfølgende hvor man så bare selv skal sætte udstyret i din bil. Vi har her samlet nogle af vores bedste tips til ekstraudstyr der er pengene værd

 

Elektronisk parkeringsskive

Du kender det sikkert godt det der med at have glemt at sætte en parkeringsskive. Hvis du ofte parkerer i de større byer, kan det betyde at du lige pludselig er minimum 510kr fattigere. Derfor er vi rigtig glade for vores elektroniske parkeringsskive. Den fungerer som den skal og vi kan forlade bilen uden at tænke på om vi nu huskede at sætte skiven til det rigtige tidspunkt.

 

Bakkamera

Det er stadig ikke alle biler der kommer med bakkamera eller har muligheden for at tilkøbe sig bakkamera, men det er så ufatteligt dejligt at have i sin bil. Selvom du måske er en habil bilist der har styr på det med at bakke og kan orientere dig ordentligt. Så gør det bare livet så meget nemmere at man har et kamera bag bilen, så man kan se det hele meget nemmere. Så behøves du ikke længere anstrenge dig for at kunne se hvad der foregår bag ved.

 

GPS

I gamle dage havde rigtig mange mennesker en GPS installeret i deres bil. I dag er det nok rigtig mange der i stedet vælger at bruge deres mobil med enten Google Maps eller Apple Maps kørende. Det giver også god mening fordi de selv opdaterer kort og nogle har endda live trafik med og kan foreslå en hurtigere rute, hvis den opfanger der, er kø forude. Derfor kan det være en rigtig smart idé at købe en holder og en oplader til din telefon så den kan holde sig i gang selvom i skal på bilferie sydpå.

EFTERLAD ET SVAR