Gør den store dag uforglemmelig

0
69

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det sker ikke ligefrem hver dag, at du bliver gift. Hvis du er så heldig, at det er på vej, så sørg for at gøre dagen uforglemmelig. Det er en helt speciel dag, så den kan godt indeholde helt specielle ting.

Selvom du gerne vil holde dig til traditionerne, kan der godt være plads til noget anderledes. Du kan servere speciel mad og tilbyde gæsterne den anderledes bubble tea som forfriskning.

Selvom du får planlagt dagen godt og gør den helt uforglemmelig, vil du stadig være glad for at have billeder. Så sørg for at få taget en masse billeder af din store dag.

Bubble tea

Skal gæsterne have noget anderledes at drikke, så kan de få tilbudt en bubble tea. Det er en børnevenlig drik, så den kan serveres for alle gæsterne. Du kan også have forskellige andre drikke, man kan vælge imellem.

Kort fortalt er det en drik med bobler. Du kan se mere om den på https://www.hurtigmums.dk/bubble-tea/.

Det er en helt speciel oplevelse at drikke teen. Du får bobler ind i munden, og når du springer dem, spreder der sig en bestemt smag. Skal det være specielt, så prøv bubble tea. Lad gerne gæsterne vælge imellem flere forskellige smage.

Husk dagen

Du gør selvfølgelig din store dag uforglemmelig for ikke at glemme den. Men selvom det lykkes for dig, så vil du sætte pris på nogle billeder. Det kan være hyggeligt at se på billeder, og de kan også hjælpe dig med at huske alle detaljerne fra dagen.

Du kan booke en bryllupsfotograf på bryllupsfotograf.me og få vedkommende til at forevige din store dag.

Så kan du senere i livet kigge på billeder af det flotte tøj, den anderledes mad og den sjove bubble tea, som alle gæsterne snakkede længe om.

EFTERLAD ET SVAR