Giv dit barn en moderigtig tøjstil

0
596

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er ikke en hemmelighed, at børn ikke er født med sans for mode. Der er selvfølgelig få børn, der fra den relative start af livet kan fornemme, hvad der passer bare nogenlunde sammen. Men overordnet set er mode noget, vi lærer med tiden. Vi lærer ved at observere andre og lade andre evaluere os for vores stil.

Giv dem et fornuftigt udgangspunkt

Hvis du gerne vil være med til at kortlægge din datters eller søns tøjstil, fra de er ganske små, kan du gøre det ved at klæde dem i det, du synes, er pænt til dem. Små børn på tre år vil ikke selv være bevidste om, hvad de mener om det tøj, de har på. Det er dog omkring den alder, hvor børn begynder at danne holdninger til stort og småt. Med tøj fra kollektionen the new kan du med god samvittighed klæde dit barn på og fortælle det, at det ser prangende ud. Er dit barn ikke helt gammelt nok endnu til at bære tøj fra The New-kollektionen, kan du i stedet investere i denne body fra minymo. Bodyen har et bedårende dyreprint, der afbilleder forskellige dyr fra zoologisk have. Dit barn vil ved at kigge på dyrene på bodyen lære dem bedre at kende, ligesom bodyen egentlig bare har et sødt design, der supplerer enhver babys charme.

Tolerér dit barns egne input

Nægter dit barn at gå i det tøj, du ville foretrække, at det gik i, må du ikke fortvivle. Du bør heller ikke tvinge dem i det, men i stedet rose dem for at stå ved holdningen og beslutningen. Selvom det kan være irriterende, at din datter ikke vil hoppe i den strutskørtekjole, du fandt i centeret, beviser det nemlig bare, at hun tør sætte grænser. Det er aldrig negativt at turde sige fra.

EFTERLAD ET SVAR