Forbrugere mere bevidste om kemikalier og andre skadelige stoffer i skønhedsplejen

0
449

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

De sidste par år, har vi set et regulært boom inden for naturlig og økologisk sundhedspleje. Det er efterhånden gået op for de fleste, at selvom produkterne måske nok er virksomme, så er produkter tilsat kemikalier, skadelige for huden og håret og dermed gør man sig selv en bjørnetjeneste, ved at benytte denne slags produkter.

Forbrugerne er blevet mere opmærksomme på, hvad de smører kroppen, ansigtet og håret ind i. Ligesom vi har set en regulær bølge af interesse for økologisk mad og grønt, ser vi det nu inden for skønhedsplejen.

Forbrugerne efterspørger i større og større grad, de naturlige og økologiske skønhedsplejeprodukter, der giver virksom og langtidsholdbar pleje.

De fleste kvinder, er efterhånden gået over til mere naturlige shampoos, der genopbygger og reparerer håret, frem for at give det et midlertidigt og udelukkende visuelt boost, det samme gælder naturligvis når der skal vælges en ny balsam. Men det er ikke kun kvinderne, der er begyndt at gå mere op i de ingredienser, der er at finde i deres plejeprodukter. Undersøgelser viser også at mænd, i den grad, er begyndt at holde øje med, hvad de bruger af produkter og hvad de indeholder.

Dette skal nok ses i relation til den stigende interesse for pleje hos mænd, der hænger sammen med den fitness-trend vi også har set de sidste 10 år. Mænd er blevet mere bevidste og prøver også i større grad, at passe på sig selv. Modeskægget har også gjort sit indtog, og det har startet en helt ny branche eller genstartet den om man vil. Efter skægget er kommet på mode, er det klart, at skægplejeprodukter er kommet i højere kurs, de produkter der er på markedet, er ofte bæredygtige og indeholder ingen eller få kemikalier. Ingredienslisten på disse skægolier, er et godt eksempel her på.

EFTERLAD ET SVAR