Flyt i dit eget tempo

0
748

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du står overfor at skulle flytte, så står du nok med et valg: Skal du klare ærterne selv, eller skal du hyre et flyttefirma, til at klare det hårde arbejde for dig. Det er klart, at der flere faktorer der spiller, når du skal beslutte dig for, hvad der er den rigtige løsning for dig og din familie. Der er nemlig fordele og ulemper ved begge dele.

Ved at hyre et flyttefirma slipper du for de mange tunge løft, men samtidig slipper du også lidt af kontrollen, og muligheden for at klare det i dit eget tempo. Der findes dog også et alternativ, som ikke alle kender til. For selvom de fleste (i hvert fald vest for Storebælt) nok godt kender Boxit, som et sted hvor man kan få opbevaret ting, så kan de også være et alternativ til flyttemænd.

Billedet er lånt på Boxits hjemmeside
Billedet er lånt fra Boxits hjemmeside

Klar tingene i dit tempo

Hos Boxit kan man nemlig leje en flyttecontainer, der har omtrent de samme dimensioner som et lad på en flyttevogn. Vælger du denne løsning, skal du godt nok selv flytte tingene ind i containeren. Du har dog den klare fordel, at du kan gøre tingene i det tempo det passer dig. Du kan være en uge om at pakke tingene ned, og du kan være flere uger om at rykke alle tingene ned. Dette kan være en fordel hvis der er dele af det nye hus der skal males eller lignende.

Når du har fyldt container ringer du til Boxit, der så henter den og sætter den af på den aftalte adresse, og så er det ellers bare at tømme den som det nu passer ind i jeres skema. Det er en nem og bekvem måde at flytte på, og typisk er det mindst lige så billigt eller billigere end at hyre et flyttefirma. Hvilket naturligvis afhænger af mange forskellige ting, som afstand tidsforbrug osv,

EFTERLAD ET SVAR