Flere danskere køber dyre designprodukter

0
573
En designer liggestol

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

I Danmark har vi altid været kendte for vores nordiske og stilrene design som bliver beundret verden over. Det er dog ikke det eneste design vi vælger herhjemme, da det i sidste ende handler meget om smag. Men ikke desto mindre så er mange af os danskere helt vilde med dyre designer produkter. Lige fra lækre designer møbler til dekorative figurer, som vi kun har stående til pynt. Derfor er der hver eneste måned mange danskere som vælger at bruge store dele af deres lønchecks på at indrette hjemmet med dyre designerprodukter. Dette er er der en grund til.

Vi har flere penge mellem hænderne

Det er efterhånden nogle år siden, at vi kunnet sige, at vi er definitivt ude af finanskrisen. Selvom det har taget folk længe at reagere på det, så er folk begyndt at bruge flere penge. Danskerne har altså flere penge mellem hænderne i dag. Disse mange penge bliver ikke kun brugt på ting som er nødvendige at have, men de bliver også brugt på ting som er rare at have. Og mange er designprodukter bestemt rare at have som disse &Tradition produkter.

Flere køber på auktioner

Dem som måske ikke har råd til at købe nye produkter fra de helt dyre designere, de vælger i stedet at købe tingene brugt. Mange kigger naturligvis i den blå avis og andre salgssider, men der er også et stigende antal danskere som deltager i auktioner. Auktionerne giver ikke kun muligheden for at lave et røverkøb, men de giver også indkøbet en ekstra dimension. Auktionerne er desuden blevet hyppigere, og man kan finde flere onlineauktioner, hvor man frit kan byde på mange forskellige produkter.

Folk vælger gælden  

Der er dog også en negativ side af medaljen, da mange danskere simpelthen ender i gæld, da de køber designprodukter for penge de ikke har. Det er penge, de får fra kvik-lån og andre steder fra, hvilket kan sætte dem i en svær situation.

EFTERLAD ET SVAR