Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Mange virksomheder kan godt tænke sig at blive bedre til deres digitale strategi, da det har en stor betydning for virksomheden. Mange har dog svært ved at komme i gang, da de ikke ved, hvad en digital strategi egentlig er. Vi kommer her med nogle tips til, hvordan man kan få helt styr på ens digitale strategi, så ens virksomheden får udnyttet alle områder, der er ved digitale strategier.

Hvor skal virksomheden optræde

Før man for alvor begynder at lave en digital strategi, er det vigtigt, at man udpeger de sociale medier, hvor man ønsker at være tilstede. Her er det vigtigt, at man vælger relevante medier, da man ikke behøver at være tilstede på alle sociale medier. Hvert socialt medie har en funktion, som man skal tage udgangspunkt i. Hvis man f.eks. er en lille cafe, kan det være en god ide at være tilstede på Facebook, da man dermed har mulighed for at kommunikere med ens kunder/målgruppe. Generelt anbefales det, at man er tilstede på Facebook, da det er et medie, hvor mange er tilstede, og man har mulighed for at kommunikere med ens kunder. Hvis man er en større virksomheden, som arbejder med B2B, kan et relevant medie være LinkedIn, de mediet er meget virksomheds nært.Hvis man er en lille shop, behøver man ikke at være tilstede på LinkedIn.

Få hjælp til jeres digitale strategi

Hvis man stadig bøvler med ens digitale strategi, kan det være en god ide, hvis man vælger at få hjælp udefra. Mange selvstændige tilbyder hjælp til virksomheder, som gerne vil have udarbejdet en digital strategi. Det kan samtidig også være en god ide, at få ideer udefra, da det nogen gange kan være svært at få et overblik, når man arbejder i selve virksomheden. Hvis I derfor har svært ved at udarbejde en digital strategi, kan det være en god ide at få hjælp udefra.

EFTERLAD ET SVAR