Få mest muligt for dit sommerhus

0
598

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Som du måske har hørt om, så er der ekstremt godt gang i sommerhussalget for tiden. Udsigten til at skulle holde ferie hjemme i Danmark, har åbenbart fået mange, der overveje at købe et sommerhus til at agere. I hvert fald sælges der langt flere sommerhuse, end der plejer på nuværende tidspunkt, også selvom vi befinder os i en økonomisk krise i en størrelsesorden, vi ikke har set lignende.

Overvejer du at sælge?

Hvis du har et sommerhus, og har gået og overvejet at sælge det, så kan det derfor være et rigtig godt tidspunkt at gøre det på. Der er meget der tyder på, at priserne er de absolut bedste vi kommer til at se i lang tid. Der er i hvert fald en god sandsynlighed for at de falder lidt igen efter sommeren. Hvis du vil have det maksimale ud af det, kan det derfor også godt være, at det er en fornuftig disposition, at du sætter det til salg nu.

Gør det indflytningsklart og forøg værdien

Dem der køber et sommerhus nu, vil sandsynligvis gerne kunne bruge det allerede til sommer. Det betyder også, at jo mere indflytningsklart det er, jo mere attraktivt, vil det derfor også være for de fleste. Hvis de først skal til at lave en masse ting, kan det virke mere uoverskueligt, og de vil måske overveje andre alternativer.

Er dit hus helt klart til at flytte ind i og holde ferie i, er det ganske enkelt mere værd, og dermed kan du fastsætte en højere salgspris. En af de ting der betyder utrolig meget for det visuelle og dermed også salgsprisen, er om huset er nymalet eller i hvert fald malet indenfor ikke så lang tid. Især hvis det er et træghus. Få en maler til at give et tilbud på det og snak med en ejendomsmægler. Du vil ofte opleve, at det måske koster 40.000 at få malet det udvendige, men at prisen vil stige med det dobbelte, hvis man i salgsannoncen kan skrive nymalet.

Det er ofte de små ting der tæller. Få fikset alle små problemer og gør det helt klart. Det kan forhøje salgsprisen, ikke mindst i takt med at potentielle købere får mindre og mindre tid til at få en handel i stand.

 

EFTERLAD ET SVAR