Elektronik: Forbrugere klager over opkaldskvalitet i iPhone 7

0
1600

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Apples nyeste skud på stammen, iPhone 7, er netop blevet lanceret, men allerede nu er forbrugerne blevet opmærksom på en fejl; opkaldskvaliteten er ikke, som den bør være på en iPhone. Lydkvaliteten skulle angiveligt være mangelfuld, når der ringes.

Det skriver Apple Insider, der desuden også kan berette om, at de selv har oplevet problemet med den iPhone 7, de har fået tilsendt fra Apple.

Dog er det udelukkende, når der foretages opkald, at der er problemer med lydkvaliteten. Afspilles der anden lyd, eksempelvis musik, så er der ingen problemer. Men brugere, der har telefonen, der er problemer med, vil opleve, at lyden fra telefonen er fjern, og det luder som om, at lyden kommer fra telefonenes bagside.

Endnu ikke klarlagt hvorfor lyden er dårlig

Apple har indtil videre ikke kunne komme med en klar udmelding om, hvorfor lyden er mangelfuld ved opkald. Derfor er det heller ikke til at vide, om der er fejl i hardwaren eller softwaren.

Forbrugerens teleselskab kan muligvis have betydning for problemet. Dog opleves problemet på tværs af teleselskaber.

En midlertidig løsning på problemet kan imidlertid være at skrue ned for lyden, når du anvender fronthøjttaleren til at tale. Herefter vil det blive nemmere at høre, hvad der bliver sagt.

— Find de bedste priser og tilbud på iPhones her.

Ikke sikkert du kan få byttet din telefon

Ifølge Mobilsiden.dk har flere forbrugere været forbi den såkaldte Genius Bar, som er en underafdeling i mange udenlandske Apple-butikker, der er beregnet til at yde teknisk assistance til de problemer, kunderne eventuelt måtte have med deres Apple-produkter. Flere har oplevet, at problemet ikke er blevet anerkendt som værende et reelt problem, der skyldes Apple, imens andre har fået ombyttet deres iPhone.

Det er altså værd at vente med at købe sin telefon, indtil der er kommet en officiel udmelding omkring problemet. Det er dog værd at nævne, der ikke er nogen, der har rapporteret om problemet i Danmark indtil videre.

EFTERLAD ET SVAR