Du kan sagtens leve et aktivt familieliv med handicap

0
831

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du er immobilitetsbesværet eller har andre fysiske handicap, kan det godt være svært altid at følge med børnene under løb, leg osv. Det er ærgerligt at føle sig begrænset, når det eneste man har lyst til, er at være sammen med familien. Men i dag er vi heldigvis kommet så langt teknologisk, at der er en masse produkter, som kan gøre hverdagen meget nemmere, hvis du er gangbesværet. Du kan sagtens leve et aktivt familieliv med handicap, og det kan du læse mere om i denne guide.

 

Få hjælp af IMMO

Hvis du er på jagt efter produkter, der kan hjælpe dig til en bedre hverdag, så er det en rigtig god idé at kigge på firmaet IMMO. IMMO sikrer din mobilisering og tilbyder en bred vifte af løsninger, der kan hjælpe dig både privat og på arbejdet. Hvis du for nyligt er blevet forælder eller arbejder med børn i hverdagen, kan du for eksempel overveje at investere i BabyPower. Der er tale om en motorløsning til institutionsvogne, så de ikke bliver så tunge og uhåndterlige og flytte rundt på. Babypower sænker nemlig vognens tyngdepunkt, hvilket gør risikoen for, at vognen tipper, meget mindre.

 

Transport

Det er altid hyggeligt at tage på ferie med sin familie, men det kræver ofte transport over lange afstande. Hvis I for eksempel skal udforske en ny by, så er man ofte nødt til at gå langt for at få det hele med. Det er desværre ikke altid muligt, og derfor er det heldigt, at der findes en anden løsning. Du kan nemlig invester i en trehjulet elscooter, for eksempel fra Translet-serien. De er smalle og lette og derfor ideelle til bykørsel. Samtidig er de også perfekte på arbejdspladsen, hvis du har et job, der kræver meget bevægelse i løbet af dagen.

EFTERLAD ET SVAR