Disse sneakers kommer til at definere efteråret

0
1311

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvilke sneakers kommer til at dominere gadebilledet dette efterår? Vi giver vores bud på, hvilke sneakers der kommer til at definere efteråret.

Nike Spiridon

90’erne er det hotteste lige nu. Nike Air Zoom Spiridon er en flot sko, der blev genlanceret i 2016. Den har den originale 90’er-vibe, som vi elsker, og den kom desuden i to udgaver, der egner sig til kvinder. Fantastisk sko, der kommer til at blive set i gadebilledet i alt fra provins til storby.

Nike Air Max 97

Endnu en ikonisk sko, der har fået et comeback. Fantastisk sko, der ligeledes stammer fra 90’erne, og en sko der netop har haft 20 års jubilæum. Den har allerede godt fat i det danske og internationale marked, og vi er sikre på, at det kun er en model, vi kommer til at se mere til.

Dada D-Spot

En klassisk sneaker, der ikke stammer fra 90’erne, men derimod havde sin storhedstid i 00’erne. Fantastisk sko, der med garanti kommer til at blive set meget mere til i den kommende tid. Du kan finde den her sammen med mange andre sneakers. Det er et par klassiske sneakers, der har en hvis farve og et street, bling bling-touch fra et af de mærker, der virkelig definerede 00’erne: Dada.

Adidas Gazelle

Du kan købe Adidas Gazelle de fleste steder, og det er en fantastisk sko, der ikke går af mode. Til gengæld bliver den mere og mere populær, men det kommer i ryk. Lige nu er dens popularitet på sit højeste igen, og derfor er det en fantastisk investering lige netop nu.

Den har et udødeligt, klassisk udtryk, og den har været stor, siden den første gang kom på markedet. En  af de mest populære sko nogensinde. Den kan fås mange forskellige steder, og du kan med garanti også finde den i din lokale sneakershop – ellers kan du søge på nettet.

EFTERLAD ET SVAR