Dette glemmer du med garanti at købe når du skal flytte hjemmefra

0
440

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Er det ved at være den tid hvor du er blevet så ”gammel”, at du skal til at købe ting til at flytte hjemmefra. Du har måske de sidste 2-3 år samlet sammen, men har du tænkt over alt du skal have med? Køkkengrej, badeværelses inventar osv., det har du sikkert glemt alt om. For det er ikke lige altid at der bliver tænkt på alt det der skal med, pengene kan lynhurtigt blive små.

Dette skal du huske

Når du flytter hjemmefra, er der nogle ting du skal huske, lav eventuelt en liste med alt du mangler, for det er ikke altid du lige har styr på det. En god huskeregel er altid at huske det du skal bruge til at lave mad. Det er altid en god ide at købe stel & bestik til 4 personer, det er der nok råd til. Det gælder både tallerkner, dybe, skåle, frokost og krus (glas, vinglas) resten af diverse gæster må spise af paptallerkner til en start.

Udover ting som stel & bestik, skal du også have grydeskeer, skærebrætter, gryder & pander og ikke mindst opbevaringsbøtter. Det kræver en del, der er også behov for møbler til lejligheden, eller huset, for ellers har du intet at sidde i. Til en god start, er det nok bedst at købe noget brugt, for ellers kan det hurtigt rende op.

Pander, gryder og lign til enhver lejlighed

Gryder og pander kan være ekstremt dyre, i hvert fald hvis de både skal passe til indikation og de andre slags komfur. Du kan købe en kvalitets stegepande fra Gastrobutikken.dk, hvor prisen og servicen er i top. Gryderne er også til en god pris, samt der er lidt til hver smag, forskellige farver, alt efter hvad du ønsker.

EFTERLAD ET SVAR