Det smarteste forbrug til vejen mod den smarteste bil

0
171

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

I Danmark er der så mange områder, som vi går og begrænser os på. Det gør vi som regel på grund af den famøse jantelov. Men når du har slidt og arbejdet, så har du altså gjort dig fortjent til en bil, der er intet mindre end verdensklasse, og det skal du ikke engang overveje at begrænse dig på!

En fed bil, det er der rigtig mange der drømmer om. Selvom man arbejder en vis legemsdel ud af bukserne, så er der bare stadig nogle ønsker, der er utroligt svære at indfri. Men nu kan du drømme større end nogensinde, med PerB Cars. Det gør altså dine begrænsninger minimale, og sikrer dig, at du kan komme rullende i den bil, som du fortjener.

Leasing hvordan er det nu, at det er?

Leasing er for nogle ukendt land. Det er en skam. Det er det, fordi det er en klog investering, som du får mere ud af, end du ellers ville have fået.

Det kan foregå på flere måder, og det kommer der her en hurtig, nem og overskuelig guide over:

  • Privatleasing: Er du en privatperson, så er det ofte den private form for leasing, du vil møde. Her hæfter man selv for alle udgifter i den periode, som man leaser bilen

  • Erhvervsleasing: Selv som firma, kan man lease. Her vil firmaet eller virksomheden selvfølgelig hæfte for alle udgifter i den periode, som firmaet leaser biler(ne)

  • Splitleasing: Splitleasing er så ’den gyldne mellemvej’, der kombinerer privatleasing og erhvervsleasing. Det gør det helt konkret ved, at man splitter, deraf ordet splitleasing, udgifterne mellem erhverv og privat. Det kunne for eksempel være smart, hvis man vælger at lease en bil, der kan bruges til både, når du skal køre privat, og når du skal køre på vegne af firmaet eller virksomheden

Inspireret? Se mere på PerBCars.dk

EFTERLAD ET SVAR