Det rigtige hundefoder er ofte det billigste

0
975

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Nogen vil nok kigge på overskriften på dette og tænke om det nu også kan passe, men det gør det. For det rigtige hundefoder er stort set altid det billigste. Dette betyder bestemt ikke, at det billigste hundefoder er det rigtige.

Overskriften skal forstås på den måde, at vælger man det rigtige foder, så bliver det i langt de fleste tilfælde også det billigste på den lange bane. Ved at vælge det foder der er det bedste for hunden kan man nemlig ofte slippe for nogle af de følgesygdomme, der kan følge med, hvis en hund bliver fejlernæret.

Hvad skal du holde øje med?

Det helt store spørgsmål er naturligvis, hvad du skal holde øje med, når du skal finde ud af hvilken type foder din hund skal have. I mange tilfælde er det en god ide at lytte til ens dyrlæge, da det er fagfolk, der ved lige præcis hvad der skal til, før din hund kan holde sig sund.

Det er dog heller ikke nogen hemmelighed, at langt de fleste dyrlæger også sælger hundemad og derfor ofte er tilbøjelige til at anbefale netop deres mærke fremfor konkurrerende. Deres mærker er stort set altid af en høj kvalitet, men denne kvalitet kan man også tit finde billigere alternativer.

Ligesom os mennesker har hunde brug for en sund blanding af kulhydrater, fedt, vitaminer, mineraler og ikke mindst protein. Protein fra kød er især vigtigt, da hunden i sin natur jo er et rovdyr. Det er derfor essentielt at hunde foderet indeholder et højt indhold af kød, Essential Foods laver hundemad med dette høje indhold af kød.

Behavioural Optimizing Foods

BOF eller Behavioural Optimizing Foods er en ny standard inden for hundemad og handler om den helt rigtige sammensætning i hunde hvad angår de forskellige ingredienser. Der er flere der lever op til disse, en af dem er Essential Foods, der er blandt forgangsproducenterne efter BOF principperne – det kan du læse mere om her.

Vælger du det rette foder, er der stor sandsynlighed for at du kan spare mange penge på sigt i sparet dyrlægeregninger, kosttilskud og meget andet, der hurtigt kan kommer med, hvis dit dyr får forkert næring.

 

EFTERLAD ET SVAR