Derfor skal du investere i et epoxy gulv

0
377

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Epoxygulve er blevet vældigt hit blandt alle os forbrugere. Det kommer måske som en overraskelse, for mange er gulvet nemlig ofte betegnet som lidt af et hårdt industrigulv. Der er dog mange, der anvender gulvet i deres private hjem, hvorfor der absolut ikke kun er tale om et industrigulv, men også en gulvtype, der gør sig godt i forlængelse af privaten. De mange fordele, vi vil nævne, har blandt andet gjort epoxy gulv i Aarhus til et af de foretrukne valg, så der er tale om et storby-venligt gulv med mange brugsmuligheder.

Gulvet egner sig naturligvis ikke til alle typer værelser, men alligevel vil mange af hjemmets rum kunne bruge netop denne type gulvbelægning.

Epoxy i garagen

Hvis man er så heldig at have en tillukket garage, hvor man for eksempel også har opbevaring, kan man med fordel anlægge et epoxy gulv her.

Gulvet vil se flot ud og kan anlægges i mange farvenuancer, så det matcher den stil, man ønsker. Endnu vigtigere så vil gulvet være hårdt og hårdført nok til at kunne klare alle opgaver. Gulvet kan let klare tryk fra tunge køretøjer og elementer som for eksempel skabe eller værktøjsbænke, uden at det ødelægger eller efterlader mærker.

Ligeledes vil gulvet også kunne klare, at man for eksempel spilder olie eller andre genstridige ting på det da det er meget nemt at rengøre. Dette skyldes igen den høje slidstyrke på gulvet, hvormed man kan bruge alverdens rengøringsmidler og skrubbe igennem.

Epoxy i gangen eller bryggers

Hvis man ønsker det, kan man også anlægge et epoxy gulv i sin gang eller i sit bryggers. Her vil det bidrage med førnævnte fordele, altså stor styrke, høj slidstyrke og lette rengøring forhold. Dertil må man ikke glemme, at nutidens epoxy gulve også kan fås i flotte design. Man kan derfor få indarbejdet mønstre eller strukturer i sit gulv, når det lægges. Husk desuden at man også kan få skridsikret gulvet, og at det er muligt at få det lagt med ekstra stødabsorbering.

En anden stor fordel er, at gulvet lægges uden riller eller samlinger, som man ellers typisk ser på for eksempel fliser og klinker, der ofte er at finde i netop gang og bryggers. Epoxy gulvet tilbyder en overflade som derfor ikke får misfarvninger i riller eller har svære områder at rengøre.

EFTERLAD ET SVAR